POGOSTA VPRAŠANJA

ALI LAHKO NA ODDIHU KORISTIM TURISTIČNE BONE?

Da! Na oddihu boste lahko turistične bone koristili za plačilo cene namestitve. Po plačilu akontacije, boste preostali delež poravnali na recepciji kampa Menine. Tam obvezno poveste, da boste za namestitev koristili turistične bone. Prijazno osebje na recepciji vas bo ves čas vodilo skozi postopek.

KAKO SE PRIJAVIM?

Prijavite se preko prijavnega obrazca na naši spletni strani. Na svoj poštni naslov boste prejeli povratni mail z vsemi nadaljnjimi informacijami o plačilu in izvedbi.

KAKO SI ZAGOTOVIM MESTO NA ODDIHU?

Mesto na oddihu bo zagotovo tvoje po plačilu akontacije v 5 delovnih dneh od dneva prijave. Dan prijave se šteje z dnevom, ko dobiš naš povratni mail z vsemi informacijami.

ALI LAHKO PRIDEM NA ODDIH TUDI ZA MANJ KOT 4 DNI?

Seveda. Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu, zato smo tudi oblikovali 3 dnevne pakete. V kolikor bi rad prišel na oddih samo za en dan, smo vam omogočili tudi nakup dnevne karte. Več o cenah si poglej zgoraj pod opisom paketov

ALI SE LAHKO PRIDRUŽIM SAMO ZA EN DAN?

Da! Na oddih lahko prideš samo za en dan! Ta dan je ali petek, 4.9.2020 ali sobota, 5.9.2020. Prihod v kamp je tako ob 6.30, saj ob 7.00 že začnemo z jutranjo jogo po programu. Prisoten si na vseh dnevnih delavnicah in tvoj dan se zaključi ob 22.00 uri. 


(Če želiš še prespati, da si brezskrben, se za namestitev dogovarjaš sam na recepciji kampa Menine, kjer tudi poravnaš ceno nočitve.)

V kolikor imaš še kakšno vprašanje, ti z veseljem odgovorimo. Piši nam na: preklopiinzadihaj@gmail.com

 

+386 41 974 818

Kamp Menina, Varpolje 105

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Preklopi in Zadihaj.